Skip navigation
DSpace logo
  • Home
  • Browse
    • Communities
      & Collections
    • Browse Items by:
    • Issue Date
    • Author
    • Title
    • Subject
  • Language
    • English
    • русский
    • українська
  • Sign on to:
    • My DSpace
    • Receive email
      updates
    • Edit Profile
DSpace logo

  1. Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
  2. Статті у наукових виданнях
  3. 44/81 Технічні та прикладні науки, галузі економіки
  4. 65 Харчова промисловість
  5. 65.35 Кондитерська промисловість

65.35 Кондитерська промисловість Community home page

Logo

Browse

Collections in this community

Logo

65.35.01 Загальні питання

Logo

65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Logo

65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості

Discover

Author
  • 13 Кравченко, Михайло Федорович / Kr...
  • 6 Марусяк, Тетяна Михайлівна / Maru...
  • 5 Rybchuk, Larysa
  • 5 Паламарек, Каріна Вікторівна / Pa...
  • 4 Данилюк (Череп), Інна Петрівна / ...
  • 4 Піддубний, Володимир Антонович / ...
  • 4 Романовська, Ольга Леонідівна / R...
  • 3 Fedorova, Dina
  • 3 Stadnyk, Igor
  • 3 Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна ...
  • . next >
Subject
  • 5 rheological properties
  • 4 glycerin
  • 4 marzipan paste
  • 3 dry demineralized whey
  • 3 modeling
  • 2 adhesion
  • 2 quality
  • 2 rheological characteristics
  • 2 shortbread cookies
  • 2 whey powder
  • . next >
Date issued
  • 6 2020
  • 4 2019
  • 4 2021
  • 2 2023
  • 1 2022
  • 1 2025
Has File(s)
  • 18 true
Theme by Logo CINECA

DSpace Software Copyright © 2002-2013  Duraspace - Feedback