Skip navigation
DSpace logo
  • Главная страница
  • Просмотреть
    • Разделы
      и коллекции
    • Browse Items by:
    • По дате
    • По автору
    • По заглавию
    • По тематике
  • Language
    • English
    • русский
    • українська
  • Зарегистрированным:
    • Мой архив
      ресурсов
    • Обновления на e-mail
    • Редактировать профиль
DSpace logo

  1. Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
  2. Статті у наукових виданнях
  3. 44/81 Технічні та прикладні науки, галузі економіки
  4. 65 Харчова промисловість

65.35 Кондитерська промисловість Главная страница раздела

Logo

Browse

Подразделы этого раздела

Logo

65.35 Кондитерська промисловість

Discover

Author
  • 13 Кравченко, Михайло Федорович / Kr...
  • 6 Марусяк, Тетяна Михайлівна / Maru...
  • 5 Rybchuk, Larysa
  • 5 Паламарек, Каріна Вікторівна / Pa...
  • 4 Данилюк (Череп), Інна Петрівна / ...
  • 4 Піддубний, Володимир Антонович / ...
  • 4 Романовська, Ольга Леонідівна / R...
  • 3 Fedorova, Dina
  • 3 Stadnyk, Igor
  • 3 Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна ...
  • . next >
Subject
  • 2 гліцерин
  • 2 марципанова паста
  • 2 пісочне печиво
  • 2 реологічні характеристики
  • 2 суха демінералізована сироватка
  • 2 харчова цінність
  • 2 якість
  • 1 A. pontica powder
  • 1 absolute deformation
  • 1 amaranth flour
  • . < previous next >
Date issued
  • 6 2020
  • 4 2019
  • 4 2021
  • 2 2023
  • 1 2022
  • 1 2025
Has File(s)
  • 18 true
Theme by Logo CINECA

DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь