Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
Статті у наукових виданнях
44/81 Технічні та прикладні науки, галузі економіки
65 Харчова промисловість
65.35 Кондитерська промисловість
Домівка фонду
Перегляд статистики
Огляд
Підфонди цього фонду
65.35 Кондитерська промисловість
Розкриття
за авторами
1
Городиська, Олена Володимирівна
1
Гревцева, Наталія Вячеславівна / ...
1
Кублінська, Ірина Анатоліївна
.
< попередня
за темами
5
rheological properties
4
glycerin
4
marzipan paste
3
dry demineralized whey
3
modeling
2
adhesion
2
quality
2
rheological characteristics
2
shortbread cookies
2
whey powder
.
далі >
за датою випуску
6
2020
4
2019
4
2021
2
2023
1
2022
1
2025
містить файли
18
true