Skip navigation
DSpace logo
  • Домівка
  • Перегляд
    • Фонди та зібрання
    • Огляд матеріалів:
    • Дати випуску
    • Автори
    • Заголовки
    • Теми
  • Мова
    • English
    • русский
    • українська
  • Вхід:
    • Мій архів матеріалів
    • Оновлення на e-mail
    • Обліковий запис
DSpace logo

  1. Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
  2. Статті у наукових виданнях
  3. 44/81 Технічні та прикладні науки, галузі економіки
  4. 65 Харчова промисловість

65.35 Кондитерська промисловість Домівка фонду Перегляд статистики

Logo

Огляд

Підфонди цього фонду

Logo

65.35 Кондитерська промисловість

Розкриття

за авторами
  • 1 Karpyk, Halyna
  • 1 Kolomiiets, Olena
  • 1 Korolenko, Evgenia
  • 1 Mihailik, Vitalii
  • 1 Osypenkova, Iryna
  • 1 Romanenko, Olena
  • 1 Romanovska, Anastasia
  • 1 Valko, Mykola
  • 1 Veselovska, Taisia
  • 1 Yakymchuk, Dmytro
  • . < попередня далі >
за темами
  • 5 rheological properties
  • 4 glycerin
  • 4 marzipan paste
  • 3 dry demineralized whey
  • 3 modeling
  • 2 adhesion
  • 2 quality
  • 2 rheological characteristics
  • 2 shortbread cookies
  • 2 whey powder
  • . далі >
за датою випуску
  • 6 2020
  • 4 2019
  • 4 2021
  • 2 2023
  • 1 2022
  • 1 2025
містить файли
  • 18 true
Тема від Logo CINECA

Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2013 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок