Skip navigation
Главная страница
Просмотреть
Разделы
и коллекции
Browse Items by:
По дате
По автору
По заглавию
По тематике
Справка
Language
English
русский
українська
Зарегистрированным:
Мой архив
ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
Search
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Статті у наукових виданнях
44/81 Технічні та прикладні науки, галузі економіки
65 Харчова промисловість
65.35 Кондитерська промисловість
65.35 Кондитерська промисловість
запрос
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Результаты 1-10 из 22.
назад
1
2
3
дальше
Найденные коллекции:
Название коллекции
65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості
65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів
65.35.01 Загальні питання
Найденные ресурсы:
Дата публикации
Название
Автор(ы)
2019
Використання розроблених овочевих паст з йодовмісною сировиною у технології рулетів з овочевими начинками
Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina
2023
Convergence of National and International Standards of Grain and Wheat Flour
Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina
;
Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
;
Romanovska, Anastasia
2021
Комплексна оцінка якості бісквітів
Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2019
Research Into the Structural-Mechanical Properties of Shortbread Dough with Oilseed Meals
Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
;
Mihailik, Vitalii
;
Yakymchuk, Dmytro
;
Dzyundzya, Oksana
;
Burak, Valentyna
;
Romanenko, Olena
;
Valko, Mykola
;
Korolenko, Evgenia
;
Osypenkova, Iryna
;
Bondarchuk, Zoia
2020
Вплив виноградних порошків на якість і властивості кондитерської продукції
Гревцева, Наталія Вячеславівна / Grevtseva, Nataliya
;
Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
;
Городиська, Олена Володимирівна
2023
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з борошняних сумішей
Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
;
Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
Discover
Author
13
Кравченко, Михайло Федорович / Kr...
6
Марусяк, Тетяна Михайлівна / Maru...
5
Rybchuk, Larysa
5
Паламарек, Каріна Вікторівна / Pa...
4
Данилюк (Череп), Інна Петрівна / ...
4
Піддубний, Володимир Антонович / ...
4
Романовська, Ольга Леонідівна / R...
3
Fedorova, Dina
3
Stadnyk, Igor
3
Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна ...
.
next >
Subject
5
rheological properties
4
glycerin
4
marzipan paste
3
dry demineralized whey
3
modeling
2
adhesion
2
quality
2
rheological characteristics
2
shortbread cookies
2
whey powder
.
next >
Date issued
6
2020
4
2019
4
2021
2
2023
1
2022
1
2025
Has File(s)
18
true