Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 22 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Використання розроблених овочевих паст з йодовмісною сировиною у технології рулетів з овочевими начинкамиПаламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina
2023Convergence of National and International Standards of Grain and Wheat FlourПаламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha; Romanovska, Anastasia
2021Комплексна оцінка якості бісквітівРомановська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2019Research Into the Structural-Mechanical Properties of Shortbread Dough with Oilseed MealsКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Mihailik, Vitalii; Yakymchuk, Dmytro; Dzyundzya, Oksana; Burak, Valentyna; Romanenko, Olena; Valko, Mykola; Korolenko, Evgenia; Osypenkova, Iryna; Bondarchuk, Zoia
2020Вплив виноградних порошків на якість і властивості кондитерської продукціїГревцева, Наталія Вячеславівна / Grevtseva, Nataliya; Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana; Городиська, Олена Володимирівна
2023Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з борошняних сумішейКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha