Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 22 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Обгрунтування технології соусу з композиційною сумішшю грибних порошківКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Кублінська, Ірина Анатоліївна
2021Якість пісочного печива з композицією шротівКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Михайлик, Віталій Сергійович; Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana
2019Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печиваКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Михайлик, Віталій Сергійович; Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana
2022Якість кулінарних виробів на основі борошняної суміші з порошком Atherina ponticaКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna
2021The Effect of Dry Demineralized Whey (DDW) and Coconut Oil on the Rheological Characteristics of the Legume ButterStadnyk, Igor; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr; Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Balaban, Stepan; Veselovska, Taisia
2020Adhesion of Marzipan Pastes Based on Dry Demineralized WheyStadnyk, Igor; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr; Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Kolomiiets, Olena; Danylo, Svitlana
2021Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном зі спельтиКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha; Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana
2020Adhesion Effect on Environment Process InjectionStadnyk, Igor; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr; Karpyk, Halyna; Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Hidzhelitskyi, Volodymyr
2020Investigation of the Influence of Glycerin on Rheological Characteristics of Marzipan Pastes with Dry Mineralized WheyКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Fedorova, Dina; Романенко, Роман Петрович / Romanenko, Roman; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr;; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna; Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina; Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
2020Determining the Rational Concentration of Dry Demineralized Whey in a Formulation for Marzipan PastesКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Fedorova, Dina; Романенко, Роман Петрович / Romanenko, Roman; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr;; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna; Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina; Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana