Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/596
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаначинська, Юлія Анатоліївна / Manachynska, Yulia-
dc.contributor.authorЄвдощак, Володимир Іванович / Yevdoshchak, Volodymyr-
dc.date.accessioned2021-09-28T08:02:36Z-
dc.date.available2021-09-28T08:02:36Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationURL: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2015_2_25uk_UK
dc.identifier.otherУДК 640.41:31-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/596-
dc.description.abstractДосліджується один із статистичних методів оцінки якості готельних послуг, який запропоновано застосовувати в готельному господарстві для забезпечення практичної реалізації попереджувальних (коригувальних) процедур контролю. Аналітична оцінка на базі застосування методу контрольних карт кумулятивних сум сприяє забезпеченню уникнення небажаних тенденцій зміни в ході гостьового циклу готелю та сприяє досягненню бажаного рівня результативності бізнес-процесів. Визначено типовий алгоритм попереджувальної статистичної оцінки негативних змін рентабельності готельних послуг у розрізі асортиментної структури. Запропоновано для забезпечення надійності функціонування підприємств готельного господарства в умовах кризи проводити моніторинг аналітичних показників результативності шляхом побудови контрольних карт кумулятивних сум, як в середовищі прикладних пакетних рішень, так і в спеціалізованих інформаційних системах. One of statistical methods of estimation quality of hotel services is probed, which is suggested to apply in a hotel for providing practical realization of preventive (correctings) procedures of control. An analytical estimation on the base of the method of cumulative sums control cards application assists in providing of avoidance undesirable tendencies change during the guest cycle of hotel in achievement of the desired level effectiveness of business processes. The typical algorithm of preventive statistical estimation of negative changes of hotel services profitability in the cut of assortment structure is determined. It is offered, for providing of reliability functioning enterprises of hotel economy in the conditions of crisis to conduct monitoring of analytical indexes effectiveness by the construction of cumulative sums control cards of both in the environment of the applied package decisions and in the dedicaded informative systems.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. 2015. Вип. ІІ. С.198 – 216.uk_UK
dc.subjectстатистична оцінкаuk_UK
dc.subjectstatistical estimationuk_UK
dc.subjectаналізuk_UK
dc.subjectanalysisuk_UK
dc.subjectконтрольuk_UK
dc.subjectcontroluk_UK
dc.subjectконтрольна картаuk_UK
dc.subjectcheck carduk_UK
dc.subjectкумулятивна сумаuk_UK
dc.subjectcumulative sumuk_UK
dc.subjectрезультативністьuk_UK
dc.subjecteffectivenessuk_UK
dc.titleСтатистичний аналіз та контроль в готельному господарстві на основі контрольних картuk_UK
dc.title.alternativeStatistical analysis and control in the hotel industry on the basis of control chartsuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
27_Manachynska_J_Yevdoshchak_V.pdfосновний текст397.43 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.