Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/596Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Маначинська, Юлія Анатоліївна / Manachynska, Yulia | - |
| dc.contributor.author | Євдощак, Володимир Іванович / Yevdoshchak, Volodymyr | - |
| dc.date.accessioned | 2021-09-28T08:02:36Z | - |
| dc.date.available | 2021-09-28T08:02:36Z | - |
| dc.date.issued | 2015 | - |
| dc.identifier.citation | URL: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2015_2_25 | uk_UK |
| dc.identifier.other | УДК 640.41:31 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/596 | - |
| dc.description.abstract | Досліджується один із статистичних методів оцінки якості готельних послуг, який запропоновано застосовувати в готельному господарстві для забезпечення практичної реалізації попереджувальних (коригувальних) процедур контролю. Аналітична оцінка на базі застосування методу контрольних карт кумулятивних сум сприяє забезпеченню уникнення небажаних тенденцій зміни в ході гостьового циклу готелю та сприяє досягненню бажаного рівня результативності бізнес-процесів. Визначено типовий алгоритм попереджувальної статистичної оцінки негативних змін рентабельності готельних послуг у розрізі асортиментної структури. Запропоновано для забезпечення надійності функціонування підприємств готельного господарства в умовах кризи проводити моніторинг аналітичних показників результативності шляхом побудови контрольних карт кумулятивних сум, як в середовищі прикладних пакетних рішень, так і в спеціалізованих інформаційних системах. One of statistical methods of estimation quality of hotel services is probed, which is suggested to apply in a hotel for providing practical realization of preventive (correctings) procedures of control. An analytical estimation on the base of the method of cumulative sums control cards application assists in providing of avoidance undesirable tendencies change during the guest cycle of hotel in achievement of the desired level effectiveness of business processes. The typical algorithm of preventive statistical estimation of negative changes of hotel services profitability in the cut of assortment structure is determined. It is offered, for providing of reliability functioning enterprises of hotel economy in the conditions of crisis to conduct monitoring of analytical indexes effectiveness by the construction of cumulative sums control cards of both in the environment of the applied package decisions and in the dedicaded informative systems. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. 2015. Вип. ІІ. С.198 – 216. | uk_UK |
| dc.subject | статистична оцінка | uk_UK |
| dc.subject | statistical estimation | uk_UK |
| dc.subject | аналіз | uk_UK |
| dc.subject | analysis | uk_UK |
| dc.subject | контроль | uk_UK |
| dc.subject | control | uk_UK |
| dc.subject | контрольна карта | uk_UK |
| dc.subject | check card | uk_UK |
| dc.subject | кумулятивна сума | uk_UK |
| dc.subject | cumulative sum | uk_UK |
| dc.subject | результативність | uk_UK |
| dc.subject | effectiveness | uk_UK |
| dc.title | Статистичний аналіз та контроль в готельному господарстві на основі контрольних карт | uk_UK |
| dc.title.alternative | Statistical analysis and control in the hotel industry on the basis of control charts | uk_UK |
| dc.type | Article | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | 06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 27_Manachynska_J_Yevdoshchak_V.pdf | основний текст | 397.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.