Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/585
Назва: | Облік непрямих витрат на підприємствах готельного господарства |
Інші назви: | Accounting for indirect costs in the hotel industry Учет косвенных расходов на предприятиях гостиничного хозяйства |
Автори: | Маначинська, Юлія Анатоліївна |
Теми: | непрямі витрати непрямые издержки indirect costs облік учет accounting готель отель hotel готельна послуга отельная услуга hotel services база розподілу база распределения the base distribution стаття витрат статья издержек cost item |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Науковий огляд. Науковий журнал. Київ. ТОВ «ТК Меганом», 2014. Вип. № 3 (4). С. 38 – 46. |
Бібліографічний опис: | URL: https://naukajournal.org/index.php/naukajournal/article/view/204 |
Короткий огляд (реферат): | Дослідження специфіки формування та обліку витрат готелів, які носять за своїм змістом непрямий характер показало, що вони пов’язані із формуванням декількох видів готельних послуг та потребують безпосереднього розподілу. Відповідно підприємства готельного господарства можуть на власний розсуд обирати метод розподілу витрат із врахуванням специфіки функціонування підприємства готельного господарства та підходів до оцінки сукупної суми понесених витрат. Исследование специфики формирования и учета затрат отелей, которые носят по своему содержанию косвенный характер показало, что они связаны с формированием нескольких видов гостиничных услуг и требуют непосредственного распределения. Согласно предприятия гостиничного хозяйства могут по своему усмотрению выбирать метод распределения затрат с учетом специфики функционирования предприятия гостиничного хозяйства и подходов к оценке совокупной суммы понесенных расходов. Investigation of the specificity of the formation and registration costs of hotels, which are by implication indirect shown that they are associated with the formation of several types of hotel services and require immediate distribution. According Hospitality Management Company may, at its discretion, choose the method of cost allocation, taking into account the specifics of the enterprise hospitality and approaches to assess the aggregate amount of costs incurred. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/585 |
Розташовується у зібраннях: | 06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
25_Manachynska_J.pdf | основний текст | 246.91 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.