Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/528
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНезвещук-Когут, Тетяна Семенівна-
dc.contributor.authorСтрутинська, Любов Тодорівна-
dc.date.accessioned2021-09-24T19:25:47Z-
dc.date.available2021-09-24T19:25:47Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationhttps://cyberleninka.ru/article/n/tehnologiya-strav-z-kislomolochnogo-siru-ta-krupiv-zbagachenih-organichnim-yodomuk_UK
dc.identifier.otherУДК 664.48-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/528-
dc.description.abstractМетою роботи було розробка страв з йодовмісною сировиною. Розглянута проблема йододефіциту у раціонах харчування населення, яка призводить до порушення таких життєво важливих процесів в ор-ганізмі людини як зниження інтелектуального та фізичного розвитку. Одним із найбільш перспективних напрямів ліквідації йодної недостатності є використання йодовмісної сировини: зірочника та цистозіри в стравах із крупів. The aim of the work is development of dishes with iodinated raw materials. The problem of iodine deficiency in dietary allowances of population is considered. It leads to violation of such vital processes in a human body as decrease in intellectual and physical development. One of the most perspective directions of iodic insufficiency elimination is use of iodinated raw materials: starwort and cystoseira in grain dishesuk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherТехнічні науки Scientific Journal «ScienceRise» №11(28)2016. С. 44-49.uk_UK
dc.subjectйодuk_UK
dc.subjectiodineuk_UK
dc.subjectзірочникuk_UK
dc.subjectstarwortuk_UK
dc.subjectцистозіраuk_UK
dc.subjectcystoseirauk_UK
dc.subjectорганічний йодuk_UK
dc.subjectorganic iodineuk_UK
dc.subjectфізіологічна потребаuk_UK
dc.subjectphysiological requirementuk_UK
dc.subjectмікроелементиuk_UK
dc.subjectmineralsuk_UK
dc.subjectвітаміниuk_UK
dc.subjectvitaminsuk_UK
dc.titleТехнологія страв з кисломолочного сиру та крупів, збагачених органічним йодомuk_UK
dc.title.alternativeТechnology of dishes from milk Сheese and Cereals enriched Organic Jodineuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:65.09.03 Склад, характеристики та методи дослідження сировини і продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Незвещук-Когут, Струтинська.pdfОсновний текст479.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.