Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/528
Назва: | Технологія страв з кисломолочного сиру та крупів, збагачених органічним йодом |
Інші назви: | Тechnology of dishes from milk Сheese and Cereals enriched Organic Jodine |
Автори: | Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна Струтинська, Любов Тодорівна |
Теми: | йод iodine зірочник starwort цистозіра cystoseira органічний йод organic iodine фізіологічна потреба physiological requirement мікроелементи minerals вітаміни vitamins |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Технічні науки Scientific Journal «ScienceRise» №11(28)2016. С. 44-49. |
Бібліографічний опис: | https://cyberleninka.ru/article/n/tehnologiya-strav-z-kislomolochnogo-siru-ta-krupiv-zbagachenih-organichnim-yodom |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи було розробка страв з йодовмісною сировиною. Розглянута проблема йододефіциту у раціонах харчування населення, яка призводить до порушення таких життєво важливих процесів в ор-ганізмі людини як зниження інтелектуального та фізичного розвитку. Одним із найбільш перспективних напрямів ліквідації йодної недостатності є використання йодовмісної сировини: зірочника та цистозіри в стравах із крупів. The aim of the work is development of dishes with iodinated raw materials. The problem of iodine deficiency in dietary allowances of population is considered. It leads to violation of such vital processes in a human body as decrease in intellectual and physical development. One of the most perspective directions of iodic insufficiency elimination is use of iodinated raw materials: starwort and cystoseira in grain dishes |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/528 |
Розташовується у зібраннях: | 65.09.03 Склад, характеристики та методи дослідження сировини і продуктів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Незвещук-Когут, Струтинська.pdf | Основний текст | 479.94 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.