Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/528
Назва: Технологія страв з кисломолочного сиру та крупів, збагачених органічним йодом
Інші назви: Тechnology of dishes from milk Сheese and Cereals enriched Organic Jodine
Автори: Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна
Струтинська, Любов Тодорівна
Теми: йод
iodine
зірочник
starwort
цистозіра
cystoseira
органічний йод
organic iodine
фізіологічна потреба
physiological requirement
мікроелементи
minerals
вітаміни
vitamins
Дата публікації: 2016
Видавництво: Технічні науки Scientific Journal «ScienceRise» №11(28)2016. С. 44-49.
Бібліографічний опис: https://cyberleninka.ru/article/n/tehnologiya-strav-z-kislomolochnogo-siru-ta-krupiv-zbagachenih-organichnim-yodom
Короткий огляд (реферат): Метою роботи було розробка страв з йодовмісною сировиною. Розглянута проблема йододефіциту у раціонах харчування населення, яка призводить до порушення таких життєво важливих процесів в ор-ганізмі людини як зниження інтелектуального та фізичного розвитку. Одним із найбільш перспективних напрямів ліквідації йодної недостатності є використання йодовмісної сировини: зірочника та цистозіри в стравах із крупів. The aim of the work is development of dishes with iodinated raw materials. The problem of iodine deficiency in dietary allowances of population is considered. It leads to violation of such vital processes in a human body as decrease in intellectual and physical development. One of the most perspective directions of iodic insufficiency elimination is use of iodinated raw materials: starwort and cystoseira in grain dishes
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/528
Розташовується у зібраннях:65.09.03 Склад, характеристики та методи дослідження сировини і продуктів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Незвещук-Когут, Струтинська.pdfОсновний текст479.94 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.