Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/528
Название: | Технологія страв з кисломолочного сиру та крупів, збагачених органічним йодом |
Другие названия: | Тechnology of dishes from milk Сheese and Cereals enriched Organic Jodine |
Авторы: | Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна Струтинська, Любов Тодорівна |
Ключевые слова: | йод iodine зірочник starwort цистозіра cystoseira органічний йод organic iodine фізіологічна потреба physiological requirement мікроелементи minerals вітаміни vitamins |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | Технічні науки Scientific Journal «ScienceRise» №11(28)2016. С. 44-49. |
Библиографическое описание: | https://cyberleninka.ru/article/n/tehnologiya-strav-z-kislomolochnogo-siru-ta-krupiv-zbagachenih-organichnim-yodom |
Аннотация: | Метою роботи було розробка страв з йодовмісною сировиною. Розглянута проблема йододефіциту у раціонах харчування населення, яка призводить до порушення таких життєво важливих процесів в ор-ганізмі людини як зниження інтелектуального та фізичного розвитку. Одним із найбільш перспективних напрямів ліквідації йодної недостатності є використання йодовмісної сировини: зірочника та цистозіри в стравах із крупів. The aim of the work is development of dishes with iodinated raw materials. The problem of iodine deficiency in dietary allowances of population is considered. It leads to violation of such vital processes in a human body as decrease in intellectual and physical development. One of the most perspective directions of iodic insufficiency elimination is use of iodinated raw materials: starwort and cystoseira in grain dishes |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/528 |
Располагается в коллекциях: | 65.09.03 Склад, характеристики та методи дослідження сировини і продуктів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Незвещук-Когут, Струтинська.pdf | Основний текст | 479.94 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.