65.33.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів
Домівка зібрання
Перегляд статистики
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 10 з 10
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Моделювання рецептурного складу бісквітів з борошном «Здоров'я» | Романовська, Ольга Леонідівна |
2021 | Оцінка економічної ефективності впровадження технології бісквітів на основі борошняних сумішей | Романовська, Ольга Леонідівна |
2017 | Технологія прісного тіста із порошком atherina pontica та борошном пророщеного зерна пшениці | Данилюк, Інна Петрівна |
2016 | Вплив борошна “Здоров'я” та порошку керобу на технологічні властивості пшеничного борошна | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Данилюк (Череп), Інна Петрівна |
2017 | Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганні | Романовська, Ольга Леонідівна |
2015 | Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напівфабрикатів з додаванням борошна «Здоров’я» та порошку керобу | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Романенко, Роман Петрович |
2019 | Органолептичний аналіз бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобу | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович |
2015 | Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном «Здоров’я» | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Борук, Сергій Дмитрович |
2017 | Структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров'я" | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Піддубний, Володимир Антонович |
2016 | Вплив борошна "Здоров'я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішей | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович |
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 10 з 10