65.33.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів
Главная страница коллекции
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 10 of 10
Дата публикации | Название | Автор(ы) |
2022 | Моделювання рецептурного складу бісквітів з борошном «Здоров'я» | Романовська, Ольга Леонідівна |
2021 | Оцінка економічної ефективності впровадження технології бісквітів на основі борошняних сумішей | Романовська, Ольга Леонідівна |
2017 | Технологія прісного тіста із порошком atherina pontica та борошном пророщеного зерна пшениці | Данилюк, Інна Петрівна |
2016 | Вплив борошна “Здоров'я” та порошку керобу на технологічні властивості пшеничного борошна | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Данилюк (Череп), Інна Петрівна |
2017 | Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганні | Романовська, Ольга Леонідівна |
2015 | Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напівфабрикатів з додаванням борошна «Здоров’я» та порошку керобу | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Романенко, Роман Петрович |
2019 | Органолептичний аналіз бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобу | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович |
2015 | Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном «Здоров’я» | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Борук, Сергій Дмитрович |
2017 | Структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров'я" | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Піддубний, Володимир Антонович |
2016 | Вплив борошна "Здоров'я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішей | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович |
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 10 of 10