65.33.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 10 з 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Моделювання рецептурного складу бісквітів з борошном «Здоров'я»Романовська, Ольга Леонідівна
2021Оцінка економічної ефективності впровадження технології бісквітів на основі борошняних сумішейРомановська, Ольга Леонідівна
2017Технологія прісного тіста із порошком atherina pontica та борошном пророщеного зерна пшениціДанилюк, Інна Петрівна
2016Вплив борошна “Здоров'я” та порошку керобу на технологічні властивості пшеничного борошнаРомановська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Череп, Інна Петрівна
2017Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганніРомановська, Ольга Леонідівна
2015Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напівфабрикатів з додаванням борошна «Здоров’я» та порошку керобуРомановська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Романенко, Роман Петрович
2019Органолептичний аналіз бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобуРомановська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович
2015Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном «Здоров’я»Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Борук, Сергій Дмитрович
2017Структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров'я"Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Піддубний, Володимир Антонович
2016Вплив борошна "Здоров'я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішейРомановська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 10 з 10