Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/461
Назва: | Electrochemical Determination of Sudan Dyes and Two Manner to Realize it: a Theoretical Investigation |
Інші назви: | Електрохімічне визначення барвників Судану та два способи його реалізації: теоретичне дослідження |
Автори: | Palamarek, Karina Tkach, Volodymyr Yagodynets, Petro |
Теми: | food safety безпечність харчових продуктів concentration measurements вимірювання концентрації Sudan dyes Суданські барвники electrochemical sensors електрохімічні датчики cathodic reduction катодне відновлення |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Letters in Applied NanoBioScience. 2020. Volume 9. – Issue No 4. – p. 1451-1458 |
Бібліографічний опис: | https://nanobioletters.com/wp-content/uploads/2020/08/2284680894.14511458.pdf |
Серія/номер: | 9;4 |
Короткий огляд (реферат): | In this work, a general theoretical description of the electrochemical determination of Sudan dyes by cathodic and anodic route has been made. Two mathematical models have been developed for each case, being, afterward, analyzed by means of linear stability theory and bifurcation analysis. It has been shown that in both cases, the systems are efficient from the electroanalytical point of view. The possibility for the oscillatory and monotonic instability has also been verified. У цій роботі було зроблено загальний теоретичний опис електрохімічного визначення барвників Судану катодним та анодним шляхом. Для розроблено дві математичні моделі згодом кожен випадок аналізується за допомогою теорії лінійної стійкості та біфуркаційного аналізу. Було показано, що в обох випадках системи ефективні з електроаналітичної точки зору. Також перевірена їх можливість коливальної та монотонної нестійкості. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/461 |
ISSN: | 2284-6808 |
Розташовується у зібраннях: | 65.09.03 Склад, характеристики та методи дослідження сировини і продуктів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2284680894.14511458.pdf | Основний текст | 311.13 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.