Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 17 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Convergence of National and International Standards of Grain and Wheat FlourПаламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha; Romanovska, Anastasia
2022Technology elaboration of biscuits with reduced sugar contentРомановська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2021Оцінка економічної ефективності впровадження технології бісквітів на основі борошняних сумішейРомановська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2022Моделювання рецептурного складу бісквітів з борошном «Здоров'я»Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2017Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганніРомановська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2021Комплексна оцінка якості бісквітівРомановська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2016Вплив борошна “Здоров'я” та порошку керобу на технологічні властивості пшеничного борошнаКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna
2019Органолептичний аналіз бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобуКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2016Вплив борошна "Здоров'я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішейКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2023Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з борошняних сумішейКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha