Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 15 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Готельно-ресторанний бізнес: тенденції галузі в умовах кризових явищ та перспективи повоєнного розвиткуБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2024Виноробство та виноградарство в Україні: енотуризм, міжнародне співробітництво та мистецтво сомельє в умовах війниБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2024Система HACCP при виробництві напівфабрикатівБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2023Використання теорії ігор для формування рекомендаційного механізму ресторанних послугБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2022Комплаєнс готельного бізнесу в умовах пандемії: наукова обгрунтованість та порядок здійсненняБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2022Використання кефіру та масла для виробництва інноваційного кисломолочного сируБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2022Вплив пандемії COVID-19 на стан готельно-ресторанного бізнесу в УкраїніБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2022Поживні характеристики яблучного соку та яблучних вичавків як пектиновмісної сировиниБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2020Вплив виноградних порошків на якість і властивості кондитерської продукціїГревцева, Наталія Вячеславівна / Grevtseva, Nataliya; Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana; Городиська, Олена Володимирівна
2016Зміна показників якості пісочного печива з додаванням виноградного порошку під час зберіганняБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana; Гревцева, Наталія Вячеславівна / Grevtseva, Nataliya; Самохвалова, Ольга Володимирівна / Samohvalova, Olha