Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 191-200 of 265 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Якість кулінарних виробів на основі борошняної суміші з порошком Atherina ponticaКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna
2016Transport Accessibility as Factor of Excursion Tourism Development (Case of Chernivtsi, Ukraine)Гищук, Роман Миколайович / Hyshchuk, Roman; Pylypets', Olexandra
2017Структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров'я"Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2021The Effect of Dry Demineralized Whey (DDW) and Coconut Oil on the Rheological Characteristics of the Legume ButterStadnyk, Igor; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr; Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Balaban, Stepan; Veselovska, Taisia
2020Adhesion of Marzipan Pastes Based on Dry Demineralized WheyStadnyk, Igor; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr; Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Kolomiiets, Olena; Danylo, Svitlana
2020Cоціальні мережі як альтернатива удосконалення та управління туристично-екскурсійною діяльністюГищук, Роман Миколайович / Hyshchuk, Roman
2017Особливості функціонування грального бізнесу в європейських країнах та їхній досвіду контексті розвитку туризму в УкраїніГищук, Роман Миколайович / Hyshchuk, Roman; Бойко, Ірина Дмитрівна
2017Транскордонна організація подієвого туризму в Чернівецькій області: стан і перспективиГищук, Роман Миколайович / Hyshchuk, Roman
2020Економічне обґрунтування конкурентоспроможності та доцільності виробництва кулінарної продукції з йодовмісною сировиною в закладах ресторанного господарстваПаламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina; Струтинська, Любов Тодорівна / Strutynska, Lyubov
2022Кризові явища та їх вплив на функціонування індустрії гостинностіПаламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha; Струтинська, Любов Тодорівна / Strutynska, Lyubov