Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 151-160 of 265 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Technology elaboration of biscuits with reduced sugar contentРомановська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2021Оцінка економічної ефективності впровадження технології бісквітів на основі борошняних сумішейРомановська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2022Моделювання рецептурного складу бісквітів з борошном «Здоров'я»Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2017Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганніРомановська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2021Комплексна оцінка якості бісквітівРомановська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2019Економічна та соціальна ефективність впровадження ресурсозберігаючих технологій харчової продукціїДанилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna
2017Технологія прісного тіста із порошком atherina pontica та борошном пророщеного зерна пшениціДанилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna
2020Theoretical and Methodological Principles of Tourist Attractiveness of TerritoriesAnhelko, Iryna; Oryshchyn, Ivan; Popadynets, Nazariy; Zhuravel, Yuliya; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
2020-10Готельно-ресторанне господарство як основна складова частина сфери туризму та її вплив на соціально-економічний розвиток УкраїниНезвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana; Язіна, Вікторія Анатоліївна
2021-06Аналіз діяльності підприємств готельної індустрії в сучасних умовахГалаченко, Олександр Олександрович; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana; Графська, Орислава Іванівна; Попадинець, Назарій Миколайович; Білошкурська, Наталія Володимирівна