Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/450
Назва: | Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення |
Інші назви: | Innovative technologies of functional food products |
Автори: | Паламарек, Каріна Вікторівна Черевко, Олександр Пересічний, Михайло Пересічна, Світлана |
Теми: | Інноваційні технології порошки з гідробіонтів харчова продукція food products функціональне призначення functional purpose ресторанні технології restaurant technology |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. – 4-те вид., переробл. та допов. – Харків: ХДУХТ, 2017. – 962 с. |
Бібліографічний опис: | https://elib.hduht.edu.ua/handle/123456789/1897?locale=en |
Серія/номер: | Ч.1; |
Короткий огляд (реферат): | У монографії розглянуто спектр питань із новітніх ресторанних технологій продукції функціонального призначення. Проаналізовано фактичний стан харчування і розроблено рекомендації щодо харчування різних верств населення України, досліджено методологічні аспекти конструювання харчових продуктів функціонального призначення.The monograph considers a range of issues on the latest restaurant technologies for functional products. The actual state of nutrition is analyzed and recommendations for nutrition of different segments of the population of Ukraine are developed, methodological aspects of designing food products for functional purposes are investigated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/450 |
ISSN: | 978-966-405-430-7 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Монографія.doc | Основний текст | 995.5 kB | Microsoft Word | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.