Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/450
Название: Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення
Другие названия: Innovative technologies of functional food products
Авторы: Паламарек, Каріна Вікторівна
Черевко, Олександр
Пересічний, Михайло
Пересічна, Світлана
Ключевые слова: Інноваційні технології
порошки з гідробіонтів
харчова продукція
food products
функціональне призначення
functional purpose
ресторанні технології
restaurant technology
Дата публикации: 2017
Издатель: Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. – 4-те вид., переробл. та допов. – Харків: ХДУХТ, 2017. – 962 с.
Библиографическое описание: https://elib.hduht.edu.ua/handle/123456789/1897?locale=en
Серия/номер: Ч.1;
Аннотация: У монографії розглянуто спектр питань із новітніх ресторанних технологій продукції функціонального призначення. Проаналізовано фактичний стан харчування і розроблено рекомендації щодо харчування різних верств населення України, досліджено методологічні аспекти конструювання харчових продуктів функціонального призначення.The monograph considers a range of issues on the latest restaurant technologies for functional products. The actual state of nutrition is analyzed and recommendations for nutrition of different segments of the population of Ukraine are developed, methodological aspects of designing food products for functional purposes are investigated.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/450
ISSN: 978-966-405-430-7
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Монографія.docОсновний текст995.5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.