Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/450
Название: | Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення |
Другие названия: | Innovative technologies of functional food products |
Авторы: | Паламарек, Каріна Вікторівна Черевко, Олександр Пересічний, Михайло Пересічна, Світлана |
Ключевые слова: | Інноваційні технології порошки з гідробіонтів харчова продукція food products функціональне призначення functional purpose ресторанні технології restaurant technology |
Дата публикации: | 2017 |
Издатель: | Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. – 4-те вид., переробл. та допов. – Харків: ХДУХТ, 2017. – 962 с. |
Библиографическое описание: | https://elib.hduht.edu.ua/handle/123456789/1897?locale=en |
Серия/номер: | Ч.1; |
Аннотация: | У монографії розглянуто спектр питань із новітніх ресторанних технологій продукції функціонального призначення. Проаналізовано фактичний стан харчування і розроблено рекомендації щодо харчування різних верств населення України, досліджено методологічні аспекти конструювання харчових продуктів функціонального призначення.The monograph considers a range of issues on the latest restaurant technologies for functional products. The actual state of nutrition is analyzed and recommendations for nutrition of different segments of the population of Ukraine are developed, methodological aspects of designing food products for functional purposes are investigated. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/450 |
ISSN: | 978-966-405-430-7 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Монографія.doc | Основний текст | 995.5 kB | Microsoft Word | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.