Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/450
Title: | Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення |
Other Titles: | Innovative technologies of functional food products |
Authors: | Паламарек, Каріна Вікторівна Черевко, Олександр Пересічний, Михайло Пересічна, Світлана |
Keywords: | Інноваційні технології порошки з гідробіонтів харчова продукція food products функціональне призначення functional purpose ресторанні технології restaurant technology |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. – 4-те вид., переробл. та допов. – Харків: ХДУХТ, 2017. – 962 с. |
Citation: | https://elib.hduht.edu.ua/handle/123456789/1897?locale=en |
Series/Report no.: | Ч.1; |
Abstract: | У монографії розглянуто спектр питань із новітніх ресторанних технологій продукції функціонального призначення. Проаналізовано фактичний стан харчування і розроблено рекомендації щодо харчування різних верств населення України, досліджено методологічні аспекти конструювання харчових продуктів функціонального призначення.The monograph considers a range of issues on the latest restaurant technologies for functional products. The actual state of nutrition is analyzed and recommendations for nutrition of different segments of the population of Ukraine are developed, methodological aspects of designing food products for functional purposes are investigated. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/450 |
ISSN: | 978-966-405-430-7 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Монографія.doc | Основний текст | 995.5 kB | Microsoft Word | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.