65.09.03 Склад, характеристики та методи дослідження сировини і продуктів Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 2 з 2
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025-06Технологічні особливості комплексних борошняних сумішейКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2016Технологія страв з кисломолочного сиру та крупів, збагачених органічним йодомНезвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana; Струтинська, Любов Тодорівна / Strutynska, Lyubov
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 2 з 2