Skip navigation
DSpace logo
  • Home
  • Browse
    • Communities
      & Collections
    • Browse Items by:
    • Issue Date
    • Author
    • Title
    • Subject
  • Language
    • English
    • русский
    • українська
  • Sign on to:
    • My DSpace
    • Receive email
      updates
    • Edit Profile
DSpace logo

  1. Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
  2. Статті у наукових виданнях
  3. 44/81 Технічні та прикладні науки, галузі економіки
  4. 65 Харчова промисловість
  5. 65.09 Сировина для харчової промисловості та допоміжні матеріали

65.09.03 Склад, характеристики та методи дослідження сировини і продуктів Collection home page

Logo

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 2 of 2
Issue DateTitleAuthor(s)
2025-06Технологічні особливості комплексних борошняних сумішейКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2016Технологія страв з кисломолочного сиру та крупів, збагачених органічним йодомНезвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana; Струтинська, Любов Тодорівна / Strutynska, Lyubov
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 2 of 2

Discover

Author
  • 1 Кравченко, Михайло Федорович / Kr...
  • 1 Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна ...
  • 1 Романовська, Ольга Леонідівна / R...
  • 1 Струтинська, Любов Тодорівна / St...
Subject
  • 1 cystoseira
  • 1 dietary fibers
  • 1 elasticity
  • 1 flour from sprouted wheat grains
  • 1 flour mixtures
  • 1 gluten
  • 1 iodine
  • 1 liquefaction
  • 1 minerals
  • 1 organic iodine
  • . next >
Date issued
  • 1 2016
  • 1 2025
Has File(s)
  • 2 true
Theme by Logo CINECA

DSpace Software Copyright © 2002-2013  Duraspace - Feedback