Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/421
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSamohvalova, O.-
dc.contributor.authorGrevtseva, N.-
dc.contributor.authorBrykova, Tetiana-
dc.contributor.authorGrygorenko, A.-
dc.date.accessioned2021-09-16T13:17:27Z-
dc.date.available2021-09-16T13:17:27Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationhttp://journals.uran.ua/eejet/article/view/69838/66915uk_UK
dc.identifier.otherUDC 634.8: 664.682/.684-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/421-
dc.description.abstractThe possibility of using grape seed powder in the technology of butter cookies of high biological value has been investigated. It is shown that in comparison with wheat flour it is characterized by higher water absorption capacity. It was found that in the presence of grape seed powder, gluten becomes less stretchy and more elastic. The positive effect of grape seed powder on physico-chemical and organoleptic quality indicators of butter cookies has been proved. Досліджено можливість використання порошку з виноградних кісточок у технології здобного печива підвищеної біологічної цінності. Показано, що у порівнянні з пшеничним борошном він характеризується більшою водопоглинальною здатністю. Встановлено, що у присутності порошку з виноградних кісточок клейковина стає менш розтяжною та більш пружною. Доведено позитив-ний вплив порошку з виноградних кісточок на фізико-хімічні та органолептичні показники якості здобного печиваuk_UK
dc.language.isoenuk_UK
dc.publisherСхідно-Європейський журнал передових технологій. Технології та обладнання харчових виробництв, 2016, № 3. С. 61-66uk_UK
dc.subjectgrape pomaceuk_UK
dc.subjectgrape seedsuk_UK
dc.subjectpowderuk_UK
dc.subjectglutenuk_UK
dc.subjectwater absorptionuk_UK
dc.subjectbutter cookiesuk_UK
dc.subjectвиноградні вичавкиuk_UK
dc.subjectвиноградні кісточкиuk_UK
dc.subjectклейковинаuk_UK
dc.subjectпорошокuk_UK
dc.subjectводопоглинальна здатністьuk_UK
dc.subjectздобне печивоuk_UK
dc.titleInfluence of grape seed powder on the quality of bisquitsuk_UK
dc.title.alternativeВплив порошку з виноградних кісточок на якість здобного печиваuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:65.33.35 Виробництво борошняних кондитерських виробів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
69838-Article Text-149702-1-10-20160616.pdf267.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.