Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/421
Назва: | Influence of grape seed powder on the quality of bisquits |
Інші назви: | Вплив порошку з виноградних кісточок на якість здобного печива |
Автори: | Samohvalova, O. Grevtseva, N. Brykova, Tetiana Grygorenko, A. |
Теми: | grape pomace grape seeds powder gluten water absorption butter cookies виноградні вичавки виноградні кісточки клейковина порошок водопоглинальна здатність здобне печиво |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Східно-Європейський журнал передових технологій. Технології та обладнання харчових виробництв, 2016, № 3. С. 61-66 |
Бібліографічний опис: | http://journals.uran.ua/eejet/article/view/69838/66915 |
Короткий огляд (реферат): | The possibility of using grape seed powder in the technology of butter cookies of high biological value has been investigated. It is shown that in comparison with wheat flour it is characterized by higher water absorption capacity. It was found that in the presence of grape seed powder, gluten becomes less stretchy and more elastic. The positive effect of grape seed powder on physico-chemical and organoleptic quality indicators of butter cookies has been proved. Досліджено можливість використання порошку з виноградних кісточок у технології здобного печива підвищеної біологічної цінності. Показано, що у порівнянні з пшеничним борошном він характеризується більшою водопоглинальною здатністю. Встановлено, що у присутності порошку з виноградних кісточок клейковина стає менш розтяжною та більш пружною. Доведено позитив-ний вплив порошку з виноградних кісточок на фізико-хімічні та органолептичні показники якості здобного печива |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/421 |
Розташовується у зібраннях: | 65.33.35 Виробництво борошняних кондитерських виробів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
69838-Article Text-149702-1-10-20160616.pdf | 267.74 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.