Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/421
Назва: Influence of grape seed powder on the quality of bisquits
Інші назви: Вплив порошку з виноградних кісточок на якість здобного печива
Автори: Samohvalova, O.
Grevtseva, N.
Brykova, Tetiana
Grygorenko, A.
Теми: grape pomace
grape seeds
powder
gluten
water absorption
butter cookies
виноградні вичавки
виноградні кісточки
клейковина
порошок
водопоглинальна здатність
здобне печиво
Дата публікації: 2016
Видавництво: Східно-Європейський журнал передових технологій. Технології та обладнання харчових виробництв, 2016, № 3. С. 61-66
Бібліографічний опис: http://journals.uran.ua/eejet/article/view/69838/66915
Короткий огляд (реферат): The possibility of using grape seed powder in the technology of butter cookies of high biological value has been investigated. It is shown that in comparison with wheat flour it is characterized by higher water absorption capacity. It was found that in the presence of grape seed powder, gluten becomes less stretchy and more elastic. The positive effect of grape seed powder on physico-chemical and organoleptic quality indicators of butter cookies has been proved. Досліджено можливість використання порошку з виноградних кісточок у технології здобного печива підвищеної біологічної цінності. Показано, що у порівнянні з пшеничним борошном він характеризується більшою водопоглинальною здатністю. Встановлено, що у присутності порошку з виноградних кісточок клейковина стає менш розтяжною та більш пружною. Доведено позитив-ний вплив порошку з виноградних кісточок на фізико-хімічні та органолептичні показники якості здобного печива
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/421
Розташовується у зібраннях:65.33.35 Виробництво борошняних кондитерських виробів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
69838-Article Text-149702-1-10-20160616.pdf267.74 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.