Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/421
Название: | Influence of grape seed powder on the quality of bisquits |
Другие названия: | Вплив порошку з виноградних кісточок на якість здобного печива |
Авторы: | Samohvalova, O. Grevtseva, N. Brykova, Tetiana Grygorenko, A. |
Ключевые слова: | grape pomace grape seeds powder gluten water absorption butter cookies виноградні вичавки виноградні кісточки клейковина порошок водопоглинальна здатність здобне печиво |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | Східно-Європейський журнал передових технологій. Технології та обладнання харчових виробництв, 2016, № 3. С. 61-66 |
Библиографическое описание: | http://journals.uran.ua/eejet/article/view/69838/66915 |
Аннотация: | The possibility of using grape seed powder in the technology of butter cookies of high biological value has been investigated. It is shown that in comparison with wheat flour it is characterized by higher water absorption capacity. It was found that in the presence of grape seed powder, gluten becomes less stretchy and more elastic. The positive effect of grape seed powder on physico-chemical and organoleptic quality indicators of butter cookies has been proved. Досліджено можливість використання порошку з виноградних кісточок у технології здобного печива підвищеної біологічної цінності. Показано, що у порівнянні з пшеничним борошном він характеризується більшою водопоглинальною здатністю. Встановлено, що у присутності порошку з виноградних кісточок клейковина стає менш розтяжною та більш пружною. Доведено позитив-ний вплив порошку з виноградних кісточок на фізико-хімічні та органолептичні показники якості здобного печива |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/421 |
Располагается в коллекциях: | 65.33.35 Виробництво борошняних кондитерських виробів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
69838-Article Text-149702-1-10-20160616.pdf | 267.74 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.