65.33.35 Виробництво борошняних кондитерських виробів Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 4 з 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Technology elaboration of biscuits with reduced sugar contentRomanovska, Olha
2016Зміна показників якості пісочного печива з додаванням виноградного порошку під час зберіганняБрикова, Тетяна Миколаївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2016Influence of grape seed powder on the quality of bisquitsSamohvalova, O.; Grevtseva, N.; Brykova, Tetiana; Grygorenko, A.
2018The influence of grape powders on the rheological properties of dough and characteristics of the quality of butter biscuitsBrykova, Tetiana; Samohvalova, O.; Grevtseva, N.; Kasabova, K.; Grygorenko, A.
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 4 з 4