65.33.35 Виробництво борошняних кондитерських виробів Главная страница коллекции

Logo

Browse
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 4 of 4
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2022Technology elaboration of biscuits with reduced sugar contentRomanovska, Olha
2016Зміна показників якості пісочного печива з додаванням виноградного порошку під час зберіганняБрикова, Тетяна Миколаївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2016Influence of grape seed powder on the quality of bisquitsSamohvalova, O.; Grevtseva, N.; Brykova, Tetiana; Grygorenko, A.
2018The influence of grape powders on the rheological properties of dough and characteristics of the quality of butter biscuitsBrykova, Tetiana; Samohvalova, O.; Grevtseva, N.; Kasabova, K.; Grygorenko, A.
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 4 of 4