65.33.35 Виробництво борошняних кондитерських виробів
Главная страница коллекции
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 4 of 4
Дата публикации | Название | Автор(ы) |
2022 | Technology elaboration of biscuits with reduced sugar content | Romanovska, Olha |
2016 | Зміна показників якості пісочного печива з додаванням виноградного порошку під час зберігання | Брикова, Тетяна Миколаївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна |
2016 | Influence of grape seed powder on the quality of bisquits | Samohvalova, O.; Grevtseva, N.; Brykova, Tetiana; Grygorenko, A. |
2018 | The influence of grape powders on the rheological properties of dough and characteristics of the quality of butter biscuits | Brykova, Tetiana; Samohvalova, O.; Grevtseva, N.; Kasabova, K.; Grygorenko, A. |
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 4 of 4