Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
Статті у наукових виданнях
44/81 Технічні та прикладні науки, галузі економіки
65 Харчова промисловість
65.33 Хлібопекарська та макаронна промисловість
Домівка фонду
Перегляд статистики
Огляд
Зібрання цього фонду
65.33.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів
65.33.35 Виробництво борошняних кондитерських виробів
Розкриття
за авторами
1
Паламарек, Каріна Вікторівна / Pa...
1
Піддубний, Володимир Антонович / ...
1
Романенко, Роман Петрович / Roman...
.
< попередня
за темами
5
бісквіт
4
flour
4
борошно
3
biscuit
3
sponge cake
3
кероб
2
carob
2
dough
2
gluten
2
powders
.
далі >
за датою випуску
4
2016
3
2017
2
2015
2
2022
1
2018
1
2019
1
2021
1
2024
містить файли
15
true