Skip navigation
DSpace logo
  • Домівка
  • Перегляд
    • Фонди та зібрання
    • Огляд матеріалів:
    • Дати випуску
    • Автори
    • Заголовки
    • Теми
  • Мова
    • English
    • русский
    • українська
  • Вхід:
    • Мій архів матеріалів
    • Оновлення на e-mail
    • Обліковий запис
DSpace logo

  1. Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
  2. Статті у наукових виданнях
  3. 44/81 Технічні та прикладні науки, галузі економіки
  4. 65 Харчова промисловість

65.33 Хлібопекарська та макаронна промисловість Домівка фонду Перегляд статистики

Logo

Огляд

Зібрання цього фонду

Logo

65.33.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Logo

65.33.35 Виробництво борошняних кондитерських виробів

Розкриття

за авторами
  • 1 Паламарек, Каріна Вікторівна / Pa...
  • 1 Піддубний, Володимир Антонович / ...
  • 1 Романенко, Роман Петрович / Roman...
  • . < попередня
за темами
  • 5 бісквіт
  • 4 flour
  • 4 борошно
  • 3 biscuit
  • 3 sponge cake
  • 3 кероб
  • 2 carob
  • 2 dough
  • 2 gluten
  • 2 powders
  • . далі >
за датою випуску
  • 4 2016
  • 3 2017
  • 2 2015
  • 2 2022
  • 1 2018
  • 1 2019
  • 1 2021
  • 1 2024
містить файли
  • 15 true
Тема від Logo CINECA

Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2013 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок