Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/391
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРомановська, Ольга Леонідівна-
dc.date.accessioned2021-09-14T17:43:40Z-
dc.date.available2021-09-14T17:43:40Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationhttp://tr.knute.edu.ua/files/2017/23/19.pdfuk_UK
dc.identifier.otherУДК 664.681:664.66.03-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/391-
dc.description.abstractДосліджено термін зберігання свіжості бісквітних напівфабрикатів "Чернівецький" і "Зоряний" із додаванням 30 % борошна з пророщеного зерна пшениці, а в останній бісквіт – додатково порошок керобу. Визначено, що випечені бісквітні напівфабрикати зберігають свою свіжість протягом 48 год. Longer storage of biscuit semi-finished products is based on the use of ingredients whose chemical composition slows staling of product that helps reduce shrinkage. Staling of biscuit semi-finished products is associated with changes in the state of starch and gluten flour. The aim of the study is to determine the shelf life of fresh baked biscuit semi-finished products "Chernivetskyi" and "Zorianyi" with the addition of flour from sprouted wheat and carob powder by the parameters of deformation and fragility of crumb that characterize staling process, and key indicators of safety – microbiological.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherТовари і ринки. Технічні науки. 2017. № 1. С. 176 - 184.uk_UK
dc.subjectбісквітuk_UK
dc.subjectкрихкістьuk_UK
dc.subjectкеробuk_UK
dc.subjectборошноuk_UK
dc.subjectвологаuk_UK
dc.subjectчерствінняuk_UK
dc.subjectвiscuituk_UK
dc.subjectcrumbuk_UK
dc.subjectkerobuk_UK
dc.subjectflouruk_UK
dc.subjectmoistureuk_UK
dc.subjectstaleuk_UK
dc.titleДинаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганніuk_UK
dc.title.alternativeQuality dynamics of biscuit semi-finished products during storageuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:65.33.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
repos_Романовська_6.pdf498.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.