Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/391
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Романовська, Ольга Леонідівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-14T17:43:40Z | - |
dc.date.available | 2021-09-14T17:43:40Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | http://tr.knute.edu.ua/files/2017/23/19.pdf | uk_UK |
dc.identifier.other | УДК 664.681:664.66.03 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/391 | - |
dc.description.abstract | Досліджено термін зберігання свіжості бісквітних напівфабрикатів "Чернівецький" і "Зоряний" із додаванням 30 % борошна з пророщеного зерна пшениці, а в останній бісквіт – додатково порошок керобу. Визначено, що випечені бісквітні напівфабрикати зберігають свою свіжість протягом 48 год. Longer storage of biscuit semi-finished products is based on the use of ingredients whose chemical composition slows staling of product that helps reduce shrinkage. Staling of biscuit semi-finished products is associated with changes in the state of starch and gluten flour. The aim of the study is to determine the shelf life of fresh baked biscuit semi-finished products "Chernivetskyi" and "Zorianyi" with the addition of flour from sprouted wheat and carob powder by the parameters of deformation and fragility of crumb that characterize staling process, and key indicators of safety – microbiological. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Товари і ринки. Технічні науки. 2017. № 1. С. 176 - 184. | uk_UK |
dc.subject | бісквіт | uk_UK |
dc.subject | крихкість | uk_UK |
dc.subject | кероб | uk_UK |
dc.subject | борошно | uk_UK |
dc.subject | волога | uk_UK |
dc.subject | черствіння | uk_UK |
dc.subject | вiscuit | uk_UK |
dc.subject | crumb | uk_UK |
dc.subject | kerob | uk_UK |
dc.subject | flour | uk_UK |
dc.subject | moisture | uk_UK |
dc.subject | stale | uk_UK |
dc.title | Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганні | uk_UK |
dc.title.alternative | Quality dynamics of biscuit semi-finished products during storage | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Appears in Collections: | 65.33.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
repos_Романовська_6.pdf | 498.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.