Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/391
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorРомановська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha-
dc.date.accessioned2021-09-14T17:43:40Z-
dc.date.available2021-09-14T17:43:40Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationhttp://tr.knute.edu.ua/files/2017/23/19.pdfuk_UK
dc.identifier.otherУДК 664.681:664.66.03-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/391-
dc.description.abstractДосліджено термін зберігання свіжості бісквітних напівфабрикатів "Чернівецький" і "Зоряний" із додаванням 30 % борошна з пророщеного зерна пшениці, а в останній бісквіт – додатково порошок керобу. Визначено, що випечені бісквітні напівфабрикати зберігають свою свіжість протягом 48 год. Longer storage of biscuit semi-finished products is based on the use of ingredients whose chemical composition slows staling of product that helps reduce shrinkage. Staling of biscuit semi-finished products is associated with changes in the state of starch and gluten flour. The aim of the study is to determine the shelf life of fresh baked biscuit semi-finished products "Chernivetskyi" and "Zorianyi" with the addition of flour from sprouted wheat and carob powder by the parameters of deformation and fragility of crumb that characterize staling process, and key indicators of safety – microbiological.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherТовари і ринки. Технічні науки. 2017. № 1. С. 176 - 184.uk_UK
dc.subjectбісквітuk_UK
dc.subjectкрихкістьuk_UK
dc.subjectкеробuk_UK
dc.subjectборошноuk_UK
dc.subjectвологаuk_UK
dc.subjectчерствінняuk_UK
dc.subjectвiscuiten
dc.subjectcrumben
dc.subjectkeroben
dc.subjectflouren
dc.subjectmoistureen
dc.subjectstaleen
dc.titleДинаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганніuk_UK
dc.title.alternativeQuality dynamics of biscuit semi-finished products during storageen
dc.typeArticleuk_UK
Располагается в коллекциях:65.33.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
repos_Романовська_6.pdfОсновний текст498.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.