Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/391
Название: Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганні
Другие названия: Quality dynamics of biscuit semi-finished products during storage
Авторы: Романовська, Ольга Леонідівна
Ключевые слова: бісквіт
крихкість
кероб
борошно
волога
черствіння
вiscuit
crumb
kerob
flour
moisture
stale
Дата публикации: 2017
Издатель: Товари і ринки. Технічні науки. 2017. № 1. С. 176 - 184.
Библиографическое описание: http://tr.knute.edu.ua/files/2017/23/19.pdf
Аннотация: Досліджено термін зберігання свіжості бісквітних напівфабрикатів "Чернівецький" і "Зоряний" із додаванням 30 % борошна з пророщеного зерна пшениці, а в останній бісквіт – додатково порошок керобу. Визначено, що випечені бісквітні напівфабрикати зберігають свою свіжість протягом 48 год. Longer storage of biscuit semi-finished products is based on the use of ingredients whose chemical composition slows staling of product that helps reduce shrinkage. Staling of biscuit semi-finished products is associated with changes in the state of starch and gluten flour. The aim of the study is to determine the shelf life of fresh baked biscuit semi-finished products "Chernivetskyi" and "Zorianyi" with the addition of flour from sprouted wheat and carob powder by the parameters of deformation and fragility of crumb that characterize staling process, and key indicators of safety – microbiological.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/391
Располагается в коллекциях:65.33.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
repos_Романовська_6.pdf498.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.