Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/390
Назва: | Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напівфабрикатів з додаванням борошна «Здоров’я» та порошку керобу |
Інші назви: | Structural and mechanical properties of baked sponge semi-finished products with the addition of flour “Zdorovia” and carob powder |
Автори: | Романовська, Ольга Леонідівна Кравченко, Михайло Федорович Романенко, Роман Петрович |
Теми: | борошно кероб межа міцності вологість цукри бісквіт похибка flour carob strength limit humidity sugars sponge cake error |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харчова наука і технологія. 2015. Том 9, № 4. С. 37-43 |
Бібліографічний опис: | http://economy.chdu.edu.ua/index.php/2073-8684/article/view/55869 |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто актуальність розроблення технології випечених бісквітних напівфабрикатів з додаванням борошна «Здоров’я» та порошку керобу різного ступеня обсмажування. Досліджено вплив борошна «Здоров’я» та порошку керобу (світлого, медіум, темного) на структурно-механічні властивості випечених бісквітних напівфабрикатів за допомогою пенетрометра. Встановлено, що додавання борошна «Здоров’я» та порошку керобу позитивно впливають на міцність, стан поверхні та сприяє збільшенню терміну зберігання випечених бісквітних напівфабрикатів. The article deals with the topicality of the technology of baked sponge semi-finished products with addition of the flour «Zdorovia» and carob powder with different levels of roasting. It researches the influence of the flour «Zdorovia» and carob powder (light, medium, dark) on the structural and mechanical properties of baked sponge semi-finished products by means of penetrometer. It is established that addition of the flour «Zdorovia» and carob powder positively affect the strength, surface condition and increases the shelf life of baked sponge semi-finished products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/390 |
Розташовується у зібраннях: | 65.33.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
repos_Романовська_4.pdf | 1.34 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.