Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/390
Название: Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напівфабрикатів з додаванням борошна «Здоров’я» та порошку керобу
Другие названия: Structural and mechanical properties of baked sponge semi-finished products with the addition of flour “Zdorovia” and carob powder
Авторы: Романовська, Ольга Леонідівна
Кравченко, Михайло Федорович
Романенко, Роман Петрович
Ключевые слова: борошно
кероб
межа міцності
вологість
цукри
бісквіт
похибка
flour
carob
strength limit
humidity
sugars
sponge cake
error
Дата публикации: 2015
Издатель: Харчова наука і технологія. 2015. Том 9, № 4. С. 37-43
Библиографическое описание: http://economy.chdu.edu.ua/index.php/2073-8684/article/view/55869
Аннотация: У статті розглянуто актуальність розроблення технології випечених бісквітних напівфабрикатів з додаванням борошна «Здоров’я» та порошку керобу різного ступеня обсмажування. Досліджено вплив борошна «Здоров’я» та порошку керобу (світлого, медіум, темного) на структурно-механічні властивості випечених бісквітних напівфабрикатів за допомогою пенетрометра. Встановлено, що додавання борошна «Здоров’я» та порошку керобу позитивно впливають на міцність, стан поверхні та сприяє збільшенню терміну зберігання випечених бісквітних напівфабрикатів. The article deals with the topicality of the technology of baked sponge semi-finished products with addition of the flour «Zdorovia» and carob powder with different levels of roasting. It researches the influence of the flour «Zdorovia» and carob powder (light, medium, dark) on the structural and mechanical properties of baked sponge semi-finished products by means of penetrometer. It is established that addition of the flour «Zdorovia» and carob powder positively affect the strength, surface condition and increases the shelf life of baked sponge semi-finished products.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/390
Располагается в коллекциях:65.33.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
repos_Романовська_4.pdf1.34 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.