Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/389
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Романовська, Ольга Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Кравченко, Михайло Федорович | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-14T17:29:28Z | - |
dc.date.available | 2021-09-14T17:29:28Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | http://oj.tsatu.edu.ua/index.php/pratsi/article/view/111/111 | uk_UK |
dc.identifier.other | УДК 664.64 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/389 | - |
dc.description.abstract | В статті приведені результати досліджень щодо впливу борошна «Здоров’я» та порошку керобу, в залежності від концентрації на органолептичні показники бісквітних напівфабрикатів та обґрунтування доцільності їх використання в закладах ресторанного господарства. Проведено органолептичну оцінку та розроблено органолептичні профілі напівфабрикатів. The analysis of the obtained data demonstrates that replacement of wheat flour «Zdorovia»flour in quantity up to 30% when receiving a biscuit semi-finished product promotes improvement of its organoleptic indicators. According to results replacement of cocoa powder in the powder Kerob in number of 100% allows to receive an oil biscuit semi-finished product with the best organoleptic indicators. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету / ТДАТУ. 2019. Вип. 19, т. 1. С. 240 - 247 | uk_UK |
dc.subject | борошно«Здоров’я» | uk_UK |
dc.subject | порошок керобу | uk_UK |
dc.subject | бісквітні напівфабрикати | uk_UK |
dc.subject | какао-порошок | uk_UK |
dc.subject | органолептична оцінка | uk_UK |
dc.subject | the flour «Zdorovia» | uk_UK |
dc.subject | the powder Kerob | uk_UK |
dc.subject | sponge-cake semi-finished products | uk_UK |
dc.subject | cocoa powder | uk_UK |
dc.subject | organoleptic assessment | uk_UK |
dc.title | Органолептичний аналіз бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобу | uk_UK |
dc.title.alternative | The organoleptic analysis of a sponge-cake semi-finished product from the flour «Zdorovia» and powder of kerob | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Appears in Collections: | 65.33.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
repos_Романовська_3.pdf | 330.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.