Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/389Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail | - |
| dc.contributor.author | Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha | - |
| dc.date.accessioned | 2021-09-14T17:29:28Z | - |
| dc.date.available | 2021-09-14T17:29:28Z | - |
| dc.date.issued | 2019 | - |
| dc.identifier.citation | http://oj.tsatu.edu.ua/index.php/pratsi/article/view/111/111 | uk_UK |
| dc.identifier.other | УДК 664.64 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/389 | - |
| dc.description.abstract | В статті приведені результати досліджень щодо впливу борошна «Здоров’я» та порошку керобу, в залежності від концентрації на органолептичні показники бісквітних напівфабрикатів та обґрунтування доцільності їх використання в закладах ресторанного господарства. Проведено органолептичну оцінку та розроблено органолептичні профілі напівфабрикатів. The analysis of the obtained data demonstrates that replacement of wheat flour «Zdorovia»flour in quantity up to 30% when receiving a biscuit semi-finished product promotes improvement of its organoleptic indicators. According to results replacement of cocoa powder in the powder Kerob in number of 100% allows to receive an oil biscuit semi-finished product with the best organoleptic indicators. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету / ТДАТУ. 2019. Вип. 19, т. 1. С. 240 - 247 | uk_UK |
| dc.subject | борошно«Здоров’я» | uk_UK |
| dc.subject | порошок керобу | uk_UK |
| dc.subject | бісквітні напівфабрикати | uk_UK |
| dc.subject | какао-порошок | uk_UK |
| dc.subject | органолептична оцінка | uk_UK |
| dc.subject | the flour «Zdorovia» | en |
| dc.subject | the powder Kerob | en |
| dc.subject | sponge-cake semi-finished products | en |
| dc.subject | cocoa powder | en |
| dc.subject | organoleptic assessment | en |
| dc.title | Органолептичний аналіз бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобу | uk_UK |
| dc.title.alternative | The organoleptic analysis of a sponge-cake semi-finished product from the flour «Zdorovia» and powder of kerob | uk_UK |
| dc.type | Article | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | 65.33.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| repos_Романовська_3.pdf | 330.56 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.