Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/389
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРомановська, Ольга Леонідівна-
dc.contributor.authorКравченко, Михайло Федорович-
dc.date.accessioned2021-09-14T17:29:28Z-
dc.date.available2021-09-14T17:29:28Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationhttp://oj.tsatu.edu.ua/index.php/pratsi/article/view/111/111uk_UK
dc.identifier.otherУДК 664.64-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/389-
dc.description.abstractВ статті приведені результати досліджень щодо впливу борошна «Здоров’я» та порошку керобу, в залежності від концентрації на органолептичні показники бісквітних напівфабрикатів та обґрунтування доцільності їх використання в закладах ресторанного господарства. Проведено органолептичну оцінку та розроблено органолептичні профілі напівфабрикатів. The analysis of the obtained data demonstrates that replacement of wheat flour «Zdorovia»flour in quantity up to 30% when receiving a biscuit semi-finished product promotes improvement of its organoleptic indicators. According to results replacement of cocoa powder in the powder Kerob in number of 100% allows to receive an oil biscuit semi-finished product with the best organoleptic indicators.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherПраці Таврійського державного агротехнологічного університету / ТДАТУ. 2019. Вип. 19, т. 1. С. 240 - 247uk_UK
dc.subjectборошно«Здоров’я»uk_UK
dc.subjectпорошок керобуuk_UK
dc.subjectбісквітні напівфабрикатиuk_UK
dc.subjectкакао-порошокuk_UK
dc.subjectорганолептична оцінкаuk_UK
dc.subjectthe flour «Zdorovia»uk_UK
dc.subjectthe powder Kerobuk_UK
dc.subjectsponge-cake semi-finished productsuk_UK
dc.subjectcocoa powderuk_UK
dc.subjectorganoleptic assessmentuk_UK
dc.titleОрганолептичний аналіз бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобуuk_UK
dc.title.alternativeThe organoleptic analysis of a sponge-cake semi-finished product from the flour «Zdorovia» and powder of kerobuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:65.33.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
repos_Романовська_3.pdf330.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.