Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/389
Title: | Органолептичний аналіз бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобу |
Other Titles: | The organoleptic analysis of a sponge-cake semi-finished product from the flour «Zdorovia» and powder of kerob |
Authors: | Романовська, Ольга Леонідівна Кравченко, Михайло Федорович |
Keywords: | борошно«Здоров’я» порошок керобу бісквітні напівфабрикати какао-порошок органолептична оцінка the flour «Zdorovia» the powder Kerob sponge-cake semi-finished products cocoa powder organoleptic assessment |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету / ТДАТУ. 2019. Вип. 19, т. 1. С. 240 - 247 |
Citation: | http://oj.tsatu.edu.ua/index.php/pratsi/article/view/111/111 |
Abstract: | В статті приведені результати досліджень щодо впливу борошна «Здоров’я» та порошку керобу, в залежності від концентрації на органолептичні показники бісквітних напівфабрикатів та обґрунтування доцільності їх використання в закладах ресторанного господарства. Проведено органолептичну оцінку та розроблено органолептичні профілі напівфабрикатів. The analysis of the obtained data demonstrates that replacement of wheat flour «Zdorovia»flour in quantity up to 30% when receiving a biscuit semi-finished product promotes improvement of its organoleptic indicators. According to results replacement of cocoa powder in the powder Kerob in number of 100% allows to receive an oil biscuit semi-finished product with the best organoleptic indicators. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/389 |
Appears in Collections: | 65.33.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
repos_Романовська_3.pdf | 330.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.