Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/386
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail-
dc.contributor.authorРомановська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha-
dc.contributor.authorБорук, Сергій Дмитрович-
dc.date.accessioned2021-09-14T17:16:56Z-
dc.date.available2021-09-14T17:16:56Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationhttp://dspace.nuft.edu.ua/bitstream/123456789/33124/1/RHEOLOGICAL%20CHARACTERISTICS%20OF%20BISCUIT%20DOUGH.pdfuk_UK
dc.identifier.otherУДК 664.653.8.016.8-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/386-
dc.description.abstractУ статті досліджено вплив концентрації борошна «Здоров’я» на структурно-реологічні властивості бісквітного тіста. Встановлено, що збільшення концентрації борошна супроводжується зростанням в’язкості та напруги зсуву. Збільшення швидкості зсуву супроводжується частковим руйнуванням структури тіста. Після зняття зовнішнього впливу структура швидко відновлюється. An influence of the Zdorovya flour content on rheological characteristics of biscuit dough has been investigated. It was found that viscosity and shearing stress values rise as the flour content increases. Higher shearing rates result in partial failure of the dough continuity. However, the continuity restores fast after discontinuation of the external influenceuk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherНаукові праці НУХТ 2015. Том 21, № 5. С. 200 205uk_UK
dc.subjectбісквітне тістоuk_UK
dc.subjectборошно «Здоров’я»uk_UK
dc.subjectреологічні характеристикиuk_UK
dc.subjectструктуроутворенняuk_UK
dc.subjectbiscuit doughen
dc.subjectflour “Zdorovya”en
dc.subjectrheological characteristicsen
dc.subjectstructurizationen
dc.titleРеологічні властивості бісквітного тіста з борошном «Здоров’я»uk_UK
dc.title.alternativeRheological characteristics of biscuit dough made of flour “Zdorovya”en
dc.typeArticleuk_UK
Располагается в коллекциях:65.33.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
repos_Романовська_5.pdf312.92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.