Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/386
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРомановська, Ольга Леонідівна-
dc.contributor.authorКравченко, Михайло Федорович-
dc.contributor.authorБорук, Сергій Дмитрович-
dc.date.accessioned2021-09-14T17:16:56Z-
dc.date.available2021-09-14T17:16:56Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationhttp://dspace.nuft.edu.ua/bitstream/123456789/33124/1/RHEOLOGICAL%20CHARACTERISTICS%20OF%20BISCUIT%20DOUGH.pdfuk_UK
dc.identifier.otherУДК 664.653.8.016.8-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/386-
dc.description.abstractУ статті досліджено вплив концентрації борошна «Здоров’я» на структурно-реологічні властивості бісквітного тіста. Встановлено, що збільшення концентрації борошна супроводжується зростанням в’язкості та напруги зсуву. Збільшення швидкості зсуву супроводжується частковим руйнуванням структури тіста. Після зняття зовнішнього впливу структура швидко відновлюється. An influence of the Zdorovya flour content on rheological characteristics of biscuit dough has been investigated. It was found that viscosity and shearing stress values rise as the flour content increases. Higher shearing rates result in partial failure of the dough continuity. However, the continuity restores fast after discontinuation of the external influenceuk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherНаукові праці НУХТ 2015. Том 21, № 5. С. 200 205uk_UK
dc.subjectбісквітне тістоuk_UK
dc.subjectборошно «Здоров’я»uk_UK
dc.subjectреологічні характеристикиuk_UK
dc.subjectструктуроутворенняuk_UK
dc.subjectbiscuit doughuk_UK
dc.subjectflour “Zdorovya”uk_UK
dc.subjectrheological characteristicsuk_UK
dc.subjectstructurizationuk_UK
dc.titleРеологічні властивості бісквітного тіста з борошном «Здоров’я»uk_UK
dc.title.alternativeRheological characteristics of biscuit dough made of flour “Zdorovya”uk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:65.33.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
repos_Романовська_5.pdf312.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.