Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/329
Назва: Удосконалення управління конкурентоспроможністю підприємств на засадах якості життя
Інші назви: Improving the management of enterprise’s competitiveness on the principles of life quality
Автори: Урсакій, Юлія Анатоліївна
Теми: конкурентоспроможність
competitiveness
якість життя
quality of life
управління конкурентоспроможністю
competitiveness management
стратегія управління
strategy management
параметр управління
parameter management
структура процесного управління
process management structure
Дата публікації: 2016
Видавництво: Науковий вісник Херсонського державного університету. Економічні науки. 2016. Вип. 16. С. 92 – 96.
Короткий огляд (реферат): У статті розглядаються основні інструменти та заходи щодо ефективного функціонування підприємства. Запропонована математична та графічна модель управління конкурентоспроможністю підприємства, що прямо пропорційно впливає на якість життя персоналу досліджуваного підприємства. Проведені розрахунки відображають реальну ситуацію, що склалася на ПАТ «Чернівецький хлібокомбінат». Також автором запропонована структура процесного управління підприємством, що дозволяє йому швидко реагувати на зміни в оточуючому середовищі. The article deals with the basic tools and measures for the effective operation of the business. The mathematical and graphical model of competitiveness management companies that directly proportional to affect the quality of life of personnel investigated the company. The calculations reflect the real situation in PJSC "Chernivtsi bakery." Also, the author proposed structure of process management, allowing it to respond quickly to changes in the environment.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/329
Розташовується у зібраннях:06.81.01 Загальні питання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Удосоналення конкурентоспр.pdfОсновний файл493.32 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.