Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/329
Название: Удосконалення управління конкурентоспроможністю підприємств на засадах якості життя
Другие названия: Improving the management of enterprise’s competitiveness on the principles of life quality
Авторы: Урсакій, Юлія Анатоліївна
Ключевые слова: конкурентоспроможність
competitiveness
якість життя
quality of life
управління конкурентоспроможністю
competitiveness management
стратегія управління
strategy management
параметр управління
parameter management
структура процесного управління
process management structure
Дата публикации: 2016
Издатель: Науковий вісник Херсонського державного університету. Економічні науки. 2016. Вип. 16. С. 92 – 96.
Аннотация: У статті розглядаються основні інструменти та заходи щодо ефективного функціонування підприємства. Запропонована математична та графічна модель управління конкурентоспроможністю підприємства, що прямо пропорційно впливає на якість життя персоналу досліджуваного підприємства. Проведені розрахунки відображають реальну ситуацію, що склалася на ПАТ «Чернівецький хлібокомбінат». Також автором запропонована структура процесного управління підприємством, що дозволяє йому швидко реагувати на зміни в оточуючому середовищі. The article deals with the basic tools and measures for the effective operation of the business. The mathematical and graphical model of competitiveness management companies that directly proportional to affect the quality of life of personnel investigated the company. The calculations reflect the real situation in PJSC "Chernivtsi bakery." Also, the author proposed structure of process management, allowing it to respond quickly to changes in the environment.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/329
Располагается в коллекциях:06.81.01 Загальні питання

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Удосоналення конкурентоспр.pdfОсновний файл493.32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.