Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/329
Title: Удосконалення управління конкурентоспроможністю підприємств на засадах якості життя
Other Titles: Improving the management of enterprise’s competitiveness on the principles of life quality
Authors: Урсакій, Юлія Анатоліївна
Keywords: конкурентоспроможність
competitiveness
якість життя
quality of life
управління конкурентоспроможністю
competitiveness management
стратегія управління
strategy management
параметр управління
parameter management
структура процесного управління
process management structure
Issue Date: 2016
Publisher: Науковий вісник Херсонського державного університету. Економічні науки. 2016. Вип. 16. С. 92 – 96.
Abstract: У статті розглядаються основні інструменти та заходи щодо ефективного функціонування підприємства. Запропонована математична та графічна модель управління конкурентоспроможністю підприємства, що прямо пропорційно впливає на якість життя персоналу досліджуваного підприємства. Проведені розрахунки відображають реальну ситуацію, що склалася на ПАТ «Чернівецький хлібокомбінат». Також автором запропонована структура процесного управління підприємством, що дозволяє йому швидко реагувати на зміни в оточуючому середовищі. The article deals with the basic tools and measures for the effective operation of the business. The mathematical and graphical model of competitiveness management companies that directly proportional to affect the quality of life of personnel investigated the company. The calculations reflect the real situation in PJSC "Chernivtsi bakery." Also, the author proposed structure of process management, allowing it to respond quickly to changes in the environment.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/329
Appears in Collections:06.81.01 Загальні питання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Удосоналення конкурентоспр.pdfОсновний файл493.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.