Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3254
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГуцуляк, Дмитро Васильович-
dc.date.accessioned2025-12-24T10:24:29Z-
dc.date.available2025-12-24T10:24:29Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3254-
dc.description.abstractНа основі проведеного аналізу ринку кав’ярень у місті Чернівці, визначено за доцільне спроєктувати нову кав’ярню «Coffee Time» по вулиці Руська 3а. Меню проєктованої кав’ярні «Coffee Time» на 50 місць, представлено широким асортиментом напоїв та гастрономічних пропозицій, що дозволяє задовольнити потреби різних категорій клієнтів. З метою покращення харчової цінності мусових десертів, запропоновано використовувати соєвий білок ізоляту та сублімовану полуницю, що сприяє підвищенню, як органолептичних характеристик піноподібного десерту, так і його харчової цінності. Розроблено організаційну структуру, об’ємно-планувальне, інженерно-будівельні рішення, розраховано вартість будівництва. Розроблено зведений річний план результатів господарської діяльності кав’ярні «Coffee Time». Проведена оцінка капітальних вкладів, окупності інвестиційного проекту. Based on the analysis of the coffee shop market in the city of Chernivtsi, it was determined to be appropriate to design a new coffee shop "Coffee Time" on Ruska Street 3a. The menu of the designed coffee shop "Coffee Time" for 50 seats is presented with a wide range of drinks and gastronomic offers, which allows to satisfy the needs of different categories of customers. In order to improve the nutritional value of mousse desserts, it is proposed to use soy protein isolate and freeze-dried strawberries, which helps to increase both the organoleptic characteristics of the foam dessert and its nutritional value. An organizational structure, spatial planning, engineering and construction solutions have been developed, and the cost of construction has been calculated. A consolidated annual plan for the results of the economic activities of the coffee shop "Coffee Time" has been developed. An assessment of capital investments and the return on investment project has been carried out.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherГуцуляк Д. В. Проект кавʼярні із впровадженням інноваційних технологій мусових десертів  Сoffee shop project with the introduction of innovative technologies for mousse desserts : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Д. В. Гуцуляк ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 101 с.uk_UK
dc.subjectкав’ярня на 50 місцьuk_UK
dc.subjectcoffee shop for 50 seatsuk_UK
dc.subjectмус на молочно-вершковій основіuk_UK
dc.subjectmilk-cream based mousseuk_UK
dc.subjectсоєвий ізолятuk_UK
dc.subjectsoy isolateuk_UK
dc.subjectсублімована полуницяuk_UK
dc.subjectfreeze-dried strawberriesuk_UK
dc.subjectорганізаційна структураuk_UK
dc.subjectorganizational structureuk_UK
dc.subjectсхема технологічного процесуuk_UK
dc.subjectprocess diagramuk_UK
dc.titleПроект кавʼярні із впровадженням інноваційних технологій мусових десертівuk_UK
dc.title.alternativeСoffee shop project with the introduction of innovative technologies for mousse dessertsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gutsuliak_181.pdfосновний текст3.9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.