Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3254
Назва: Проект кавʼярні із впровадженням інноваційних технологій мусових десертів
Інші назви: Сoffee shop project with the introduction of innovative technologies for mousse desserts
Автори: Гуцуляк, Дмитро Васильович
Теми: кав’ярня на 50 місць
coffee shop for 50 seats
мус на молочно-вершковій основі
milk-cream based mousse
соєвий ізолят
soy isolate
сублімована полуниця
freeze-dried strawberries
організаційна структура
organizational structure
схема технологічного процесу
process diagram
Дата публікації: 2025
Видавництво: Гуцуляк Д. В. Проект кавʼярні із впровадженням інноваційних технологій мусових десертів  Сoffee shop project with the introduction of innovative technologies for mousse desserts : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Д. В. Гуцуляк ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 101 с.
Короткий огляд (реферат): На основі проведеного аналізу ринку кав’ярень у місті Чернівці, визначено за доцільне спроєктувати нову кав’ярню «Coffee Time» по вулиці Руська 3а. Меню проєктованої кав’ярні «Coffee Time» на 50 місць, представлено широким асортиментом напоїв та гастрономічних пропозицій, що дозволяє задовольнити потреби різних категорій клієнтів. З метою покращення харчової цінності мусових десертів, запропоновано використовувати соєвий білок ізоляту та сублімовану полуницю, що сприяє підвищенню, як органолептичних характеристик піноподібного десерту, так і його харчової цінності. Розроблено організаційну структуру, об’ємно-планувальне, інженерно-будівельні рішення, розраховано вартість будівництва. Розроблено зведений річний план результатів господарської діяльності кав’ярні «Coffee Time». Проведена оцінка капітальних вкладів, окупності інвестиційного проекту. Based on the analysis of the coffee shop market in the city of Chernivtsi, it was determined to be appropriate to design a new coffee shop "Coffee Time" on Ruska Street 3a. The menu of the designed coffee shop "Coffee Time" for 50 seats is presented with a wide range of drinks and gastronomic offers, which allows to satisfy the needs of different categories of customers. In order to improve the nutritional value of mousse desserts, it is proposed to use soy protein isolate and freeze-dried strawberries, which helps to increase both the organoleptic characteristics of the foam dessert and its nutritional value. An organizational structure, spatial planning, engineering and construction solutions have been developed, and the cost of construction has been calculated. A consolidated annual plan for the results of the economic activities of the coffee shop "Coffee Time" has been developed. An assessment of capital investments and the return on investment project has been carried out.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3254
Розташовується у зібраннях:магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gutsuliak_181.pdfосновний текст3.9 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.