Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3254| Title: | Проект кавʼярні із впровадженням інноваційних технологій мусових десертів |
| Other Titles: | Сoffee shop project with the introduction of innovative technologies for mousse desserts |
| Authors: | Гуцуляк, Дмитро Васильович |
| Keywords: | кав’ярня на 50 місць coffee shop for 50 seats мус на молочно-вершковій основі milk-cream based mousse соєвий ізолят soy isolate сублімована полуниця freeze-dried strawberries організаційна структура organizational structure схема технологічного процесу process diagram |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | Гуцуляк Д. В. Проект кавʼярні із впровадженням інноваційних технологій мусових десертів Сoffee shop project with the introduction of innovative technologies for mousse desserts : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Д. В. Гуцуляк ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 101 с. |
| Abstract: | На основі проведеного аналізу ринку кав’ярень у місті Чернівці, визначено за доцільне спроєктувати нову кав’ярню «Coffee Time» по вулиці Руська 3а. Меню проєктованої кав’ярні «Coffee Time» на 50 місць, представлено широким асортиментом напоїв та гастрономічних пропозицій, що дозволяє задовольнити потреби різних категорій клієнтів. З метою покращення харчової цінності мусових десертів, запропоновано використовувати соєвий білок ізоляту та сублімовану полуницю, що сприяє підвищенню, як органолептичних характеристик піноподібного десерту, так і його харчової цінності. Розроблено організаційну структуру, об’ємно-планувальне, інженерно-будівельні рішення, розраховано вартість будівництва. Розроблено зведений річний план результатів господарської діяльності кав’ярні «Coffee Time». Проведена оцінка капітальних вкладів, окупності інвестиційного проекту. Based on the analysis of the coffee shop market in the city of Chernivtsi, it was determined to be appropriate to design a new coffee shop "Coffee Time" on Ruska Street 3a. The menu of the designed coffee shop "Coffee Time" for 50 seats is presented with a wide range of drinks and gastronomic offers, which allows to satisfy the needs of different categories of customers. In order to improve the nutritional value of mousse desserts, it is proposed to use soy protein isolate and freeze-dried strawberries, which helps to increase both the organoleptic characteristics of the foam dessert and its nutritional value. An organizational structure, spatial planning, engineering and construction solutions have been developed, and the cost of construction has been calculated. A consolidated annual plan for the results of the economic activities of the coffee shop "Coffee Time" has been developed. An assessment of capital investments and the return on investment project has been carried out. |
| URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3254 |
| Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Gutsuliak_181.pdf | основний текст | 3.9 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.