Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3253| Назва: | Проєкт ресторану із впровадженням інноваційних технологій заморожених десертів |
| Інші назви: | Restaurant project with the introduction of innovative frozen dessert technologies |
| Автори: | Лучак, Юрій Миколайович |
| Теми: | гастро-ресторан gastro-restaurant джелато gelato фундук hazelnut безлактозне молоко lactose-free milk вершки cream якість gluten |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Лучак Ю. М. Проєкт ресторану із впровадженням інноваційних технологій заморожених десертів Restaurant project with the introduction of innovative frozen dessert technologies : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології та бізнес» / Ю. М. Лучак ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2025. – 112 с. |
| Короткий огляд (реферат): | На основі проведених маркетингових досліджень зроблено висновок про доцільність та перспективність відкриття нового закладу ресторанного господарства у місті Чернівці за адресою: вул. Головна, 279а. Проєктований гастро-ресторан «Meat House» на 80 місць, спеціалізуватиметься на приготуванні широкого асортименту м’ясних страв, виконаних виключно зі свіжої та якісної сировини місцевих фермерських господарств. Гастро-ресторан «Meat House» працюватиме щодня з 12:00 до 24:00, забезпечуючи комфортні умови для обслуговування відвідувачів упродовж усього дня. На підставі проведених інноваційних досліджень зроблено висновок, що залучення нетрадиційної сировини, зокрема безлактозного молока та вершків, еритритолу, пюре моркви та фундука, у поєднанні з використанням сучасного устаткування Pacojet, є доцільним напрямом у технології виробництва безлактозного джелато «Вершково-морквяне». Такий підхід забезпечує не лише формування стабільної структури замороженого десерту, але й сприяє підвищенню його харчової та біологічної цінності завдяки збагаченню білками, харчовими волокнами, вітамінами та мінеральними речовинами. Розроблено організаційну структуру, об’ємно-планувальне, інженерно-будівельні рішення, розраховано вартість будівництва гастро-ресторану. Розроблено зведений річний план результатів господарської діяльності. Проведена оцінка капітальних вкладів, окупності інвестиційного проекту. Based on the conducted marketing research, a conclusion was made about the feasibility and prospects of opening a new restaurant in the city of Chernivtsi at the address: ul. Holovna, 279a. The designed gastro-restaurant "Meat House" for 80 seats will specialize in preparing a wide range of meat dishes made exclusively from fresh and high-quality raw materials from local farms. The gastro-restaurant "Meat House" will operate daily from 12:00 to 24:00, providing comfortable conditions for serving visitors throughout the day. Based on the conducted innovative research, it was concluded that the use of non-traditional raw materials, in particular lactose-free milk and cream, erythritol, carrot and hazelnut puree, in combination with the use of modern Pacojet equipment, is a reasonable direction in the production technology of lactose-free gelato "Cream-Carrot". This approach not only ensures the formation of a stable structure of the frozen dessert, but also contributes to the increase of its nutritional and biological value due to enrichment with proteins, dietary fibers, vitamins and minerals. The organizational structure, spatial planning, engineering and construction solutions have been developed, the cost of building a gastro-restaurant has been calculated. A consolidated annual plan of economic activity results has been developed. An assessment of capital investments, the payback of the investment project has been carried out. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3253 |
| Розташовується у зібраннях: | магістр |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| lUCHAK_181.pdf | основний текст | 5.28 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.