Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3239
Назва: Управління лояльністю споживачів
Інші назви: Customer loyalty management
Автори: Вдовічена, Ольга Геннадіївна / Vdovichena, Olha
Королюк, Юрій Григорович / Koroliuk, Yurii
Вдовічен, Анатолій Анатолійович / Vdovichen, Anatolii
Бозуленко, Олена Ярославівна / Bozulenko Olena
Урсакій, Юлія Анатоліївна / Ursakii, Yuliia
Верстяк, Оксана Миколаївна / Verstiak, Oksana
Пенюк, Валерія Олександрівна / Peniuk, Valeriia
Вдовічен, Данило Анатолійович / Vdovichen, Danylo
Теми: лояльність
loyalty
споживча поведінка
consumer behavior
програма лояльності
loyalty program
споживач
consumer
конкуренція
competition
підручник
Дата публікації: 2025
Видавництво: УПРАВЛІННЯ ЛОЯЛЬНІСТЮ СПОЖИВАЧІВ : підручник / О. Г. Вдовічена, Ю. Г. Королюк, А. А. Вдовічен, О. Я. Бозуленко, Ю. А. Урсакій, О. М. Верстяк, В. О. Пенюк, Д. А. Вдовічен ; за ред. А. А. Вдовічена. – Чернівці : Технодрук, 2025. – 624 с.
Короткий огляд (реферат): У підручнику розглянуто теоретичні та практичні аспекти управління лояльністю споживачів. Висвітлено сутність і значення лояльності, фактори її формування, сучасні інструменти утримання клієнтів, особливості програм у цифровому середовищі, а також фінансові, комунікаційні та соціальні аспекти. Окрема увага приділяється Big Data, штучному інтелекту, гейміфікації та антикризовим стратегіям. Видання містить завдання, тести й кейси для практичного закріплення знань. Рекомендовано для студентів економічних спеціальностей, викладачів, науковців, маркетологів і менеджерів, які прагнуть поглибити знання та здобути практичні навички в управлінні споживчою лояльністю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3239
ISBN: 978-617-8034-68-9
Розташовується у зібраннях:06.39.41 Теорії менеджменту (підручники / посібники)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Customer loyalty management.pdfосновний текст13.25 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.