Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3193
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana-
dc.date.accessioned2025-09-08T09:48:27Z-
dc.date.available2025-09-08T09:48:27Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.otherУДК 640.4+658-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3193-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherБрикова Т. М. РЕАЛІЗАЦІЯ СТРАТЕГІЇ ПРОСУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ В УМОВАХ КОНКУРЕНЦІЇ / Т. М. Брикова // Актуальні проблеми економіки та підприємництва в умовах викликів і загроз : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф., 5 червня 2025 р., м. Кропивницький / ЦНТУ. – Кропивницький : РВЛ ЦНТУ, 2025. – С. 19–22. – URL: https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/16887.uk_UK
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UK
dc.subjectризикиuk_UK
dc.subjectконкуренціяuk_UK
dc.subjectтуристичні потребиuk_UK
dc.titleРеалізація стратегії просування готельно-ресторанних послуг в умовах конкуренціїuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:71.35.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування готельного господарства (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Brykova_reliz.pdfосновний текст406 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.