Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3193Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana | - |
| dc.date.accessioned | 2025-09-08T09:48:27Z | - |
| dc.date.available | 2025-09-08T09:48:27Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.other | УДК 640.4+658 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3193 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Брикова Т. М. РЕАЛІЗАЦІЯ СТРАТЕГІЇ ПРОСУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ В УМОВАХ КОНКУРЕНЦІЇ / Т. М. Брикова // Актуальні проблеми економіки та підприємництва в умовах викликів і загроз : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф., 5 червня 2025 р., м. Кропивницький / ЦНТУ. – Кропивницький : РВЛ ЦНТУ, 2025. – С. 19–22. – URL: https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/16887. | uk_UK |
| dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UK |
| dc.subject | ризики | uk_UK |
| dc.subject | конкуренція | uk_UK |
| dc.subject | туристичні потреби | uk_UK |
| dc.title | Реалізація стратегії просування готельно-ресторанних послуг в умовах конкуренції | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | 71.35.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування готельного господарства (тези) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Brykova_reliz.pdf | основний текст | 406 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.