Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3193| Назва: | Реалізація стратегії просування готельно-ресторанних послуг в умовах конкуренції |
| Автори: | Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana |
| Теми: | готельно-ресторанний бізнес ризики конкуренція туристичні потреби |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Брикова Т. М. РЕАЛІЗАЦІЯ СТРАТЕГІЇ ПРОСУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ В УМОВАХ КОНКУРЕНЦІЇ / Т. М. Брикова // Актуальні проблеми економіки та підприємництва в умовах викликів і загроз : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф., 5 червня 2025 р., м. Кропивницький / ЦНТУ. – Кропивницький : РВЛ ЦНТУ, 2025. – С. 19–22. – URL: https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/16887. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3193 |
| Розташовується у зібраннях: | 71.35.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування готельного господарства (тези) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Brykova_reliz.pdf | основний текст | 406 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.