Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3193
Название: Реалізація стратегії просування готельно-ресторанних послуг в умовах конкуренції
Авторы: Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
Ключевые слова: готельно-ресторанний бізнес
ризики
конкуренція
туристичні потреби
Дата публикации: 2025
Издатель: Брикова Т. М. РЕАЛІЗАЦІЯ СТРАТЕГІЇ ПРОСУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ В УМОВАХ КОНКУРЕНЦІЇ / Т. М. Брикова // Актуальні проблеми економіки та підприємництва в умовах викликів і загроз : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф., 5 червня 2025 р., м. Кропивницький / ЦНТУ. – Кропивницький : РВЛ ЦНТУ, 2025. – С. 19–22. – URL: https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/16887.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3193
Располагается в коллекциях:71.35.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування готельного господарства (тези)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Brykova_reliz.pdfосновний текст406 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.