Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3193
Title: Реалізація стратегії просування готельно-ресторанних послуг в умовах конкуренції
Authors: Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
Keywords: готельно-ресторанний бізнес
ризики
конкуренція
туристичні потреби
Issue Date: 2025
Publisher: Брикова Т. М. РЕАЛІЗАЦІЯ СТРАТЕГІЇ ПРОСУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ В УМОВАХ КОНКУРЕНЦІЇ / Т. М. Брикова // Актуальні проблеми економіки та підприємництва в умовах викликів і загроз : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф., 5 червня 2025 р., м. Кропивницький / ЦНТУ. – Кропивницький : РВЛ ЦНТУ, 2025. – С. 19–22. – URL: https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/16887.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/3193
Appears in Collections:71.35.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування готельного господарства (тези)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Brykova_reliz.pdfосновний текст406 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.